Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 03:50 PM   #7 (permalink)
Purplelight
Teğmen

Purplelight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Purplelight is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: PurpleLight Günlüğü

3.gün(yani dün)
Gündüz içerisinde telkini açık tutmaya çalıştım. eVE gidince de öyle... Ve dün gece de inanılmaz biçimde bir göz yanması oldu. Uyurken pc yi açık bırakıp da yattım. Ekranından yansıyan ışık beni rahatsız etmesin diye de pc üzerine bir örtü örttüm. Ancak sanırım gece elektirikler gidip gelmiş olaca ki sabah uyandığımda pc kapanmıştı...
Dün çok sakin ve durgun ama zihinsel olarak oldukça faal geçti. Yani hedefler aklıma geliyor. Bi taraftan bahsettiğim kitapları okuyorum tabi... Ve içimden diyorum ki sürekli neden bunca yıl bu olumlu düşünceyi bir türlü keşfedememişsem...Çoğunlukla İnanılmaz karamsar taraftan yaklaşırdım hep durum ve olaylara...Ona rağmen Allah beni hep kayırdı. Adeta arkamdan gizli bir el hep bana sen yaparsın, sen başarırsın, olacak, başaracaksın diye iteledi durdu, ben de yok ben başaramam dedim genelde hep. Ona rağmen beni o iteleyen gizli güç bana o halime rağmen bir sürü güzellikler bahşetti. Çok şükürler olsun. İyi sayılacak bir meslek, iyi sayılacak bir maaş, saygınlık, iyi sayılacak bir ev ve orta kalite bir araba nasip etti. Bir sürü imtihanda, sınavda, kurada hep bana çıkmaz, beni bulmaz dediğim halde bana en iyilerini nasip etti. O güce yani Rabbim'e sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi diyorum ki, ah bir de net isteseydim, daha olumlu düşünseydim, kimbilir nasıl bir değişim olacaktı. Neyse ki hala yaşıyorum; hala gencim ve zararın neresinden dönersem kardır:) Bu sefer güçlü bir yürek ve dille en olmazları isteyebiliyorum. Bu isteği içime koyduğu için yine rabbime çoook teşekkür ediyorum. Ve buna vesile olan herkese...
Purplelight isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla