Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 10:24 PM   #93 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

veee yine çok hareketli, hatta çok eğlenceli ilginç bir gün yaşadım,
işyerinde kendimi artık iyi hissetmemeye başlamıştım, daha faydalı olabileceğim hayallerimi gerçekleştirebileceğim rahat hareket edeceğim bir değişiklik yapmak arzusundaydım, 8 yıldır aynı insanlar aynı konular aynı tavırlar içerisinde kendimi 1000 parçaya bölerek, sabrederek, bir nevi katlanarak, ama korkunç bir özveriyle çalışıyordum, hep aynı özveriyi sergiliyordum hayatımda
her yaptığım işe yansıtıyordum bunu, ama canım kızım harika yaratık beni öyle güzel sekillendiriyorki
yaraları sarmaya başladım ya özgüvende artmaya başladı yaa, çekim yasasınıda harekete geçirdim yaaa
yaşadıklarım epey farklılaşmaya başladı. mesela asla patronun karşısına çıkıp o tavırla konuşarak taleplerimi dile getiremem sanıyordum, öyle doğal ve rahat konuştum ki
böyle olmasını istemiyorum, kimseyi kırmak incitmek incinmek istemiyorum dedim, beni rahat bırakın dedim kendimi iyi hissetmek istiyorum, 1 umut için çalışmak istiyorum dedim, hastalıklı davranışlardan arınmak istiyorum dedim, ve bana işe geleceksen gel dedi, yada ne istiyorsan yap dedi, bende artık kafama göre takılma durumuna geçtimm,
sabah kaltım işe gitmedim, hemen bir çekçekli valize küçük tüp, tava çaydanlığımı aldım, doğruuu pazar yerine gitmek için yola çıktım, markete girdim çiçek yağı, ve ekmek hamuruda aldım, 2 tane minubus beni almadan gitti, baya kızmak üzereydim hattaa kızmaya bile başlamıştım, minubuus geldii, kapı açıldı öfkeli öfkeli binecekken, çook tatlı bir nine elini uzattı bana, çantalarımı minubuse bindirmeme yardımcı oldu, anaaaaam nasıl tatlı bir yüzü vardı,
öfke anında yerini tatlı bir gülümsemeye bıraktı, inene kadar ninenin arkasına oturmustum elimi omzuna koydum, öyle çok isterdim ki o nineye sarılmak, sarılmış kadar oldum, benim ninemle aşkım dillere destandır, en sevdiğim insan ninem oldu hep, kızım doğana kadar, yeni girisimlerime başlarken bir ninenin bana el uzatmesı beynimde nasıl güzellikler sonsuz bir sevgi oluşturdu anlatamam, halbuki basit bir olay, minubuse binecektim öfkeli öfkelii, böyle anlamlı başlayan gün, dahada güzelleşerek devam etti, aslında olumsuz bir sürü şey oldu ama öyle anlamlı ve özel şeylere kendimi kattımki, tüm olumsuzluklar haz olarak bana geri döndü
pazara gittim hani bahsetmistim ya eski hükümlü bir dost vardı, siyasi suçlu, 40 yaşından sora bebeleri oldu diyee, benim atölyedede çalışması için işe almıştık, ama bir gün çalıştı ve gelmedi bir daha, üzülmüştüm, pazarda çok değerli dostların elinde kalmış penyeleri satmak için sergi açmıştı gecen hafta, ama satışları iyi gitmemiş, bu hafta ona destek amaçlı, bende tüpümü, yağımı hamurumu alıp pazara gittim, yanıbaşında lokma kızarttım, tanesi 25 kuruşa satarız dedim, ama daha çok hayır gibi oldu, pazarci esnafına lokma kızartıp dağıttım,, öyle eğlenceli geçti ki, 8 ekmeklik hamur kızartıp yedik esnafla beraber, vee kadın koop, fikri için her gördüğüme imza toplama teklifini getirdim, hadi hayırlısı, herkes çok sıcak baktı, kadın emeğini değerlendireceğimiz, hergün açık bir kuruluş olma yolunda tek kişilik çabama artık başkalarınıda dahil etme vakti gelmiştir, işe imza toplayarak başlayacağım,
pazarda hamur kızartıp lokma yaparken kızım aradı, ay çok uzun olacak ben bir komsuya gidip gelicem bitmedi dahaaa az soraaaaa