Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2009, 09:12 AM   #9 (permalink)
Purplelight
Teğmen

Purplelight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Purplelight is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: PurpleLight Günlüğü

4. gün
Telkinleri gündüz ve akşam dinledim yine...Ve gece yatarken açık bıraktım. Yaknız arkadaşlar benim pc açık olmasına rağmen, bir süre sonra çalmamaya başlamış gece.. Açma lambası açıktı ama, telkin çalmamakta idi, ekrarn kararmıştı. Bu laptoplarda olan bir şey mi acaba.Bilgisi olan var mı bunu nasıl düzeltebilirim?

Dün öğlene doğru markete gittim. Orada işyerinmizden bir personelle karşılaştım kasada... Hal hatır sordum, bana enerjiniz ne kadar güzel. Gülümsemenizle, gözlerinizle pozitif enerji veriyorsunuz karşınızdakine dedi. Tabi hemcinsim. Erkek olsa kaşlarımı çatardım galiba...:) Ben de teşekkür ettim...

Gece rüyalar gördüm, biraz karışık ve sıkıntılıydı. Dayımlar bizde gelip kalıyorlar.. Sonra evlerine döndüklerinde bizim misafirperverliğimizden memnun kalmadıklarını duyuruyorlardı. Ben de buna epey bir bunalıyordum...

Böyle şimdilik... Hedef üretmeye devam:) Hedeflerimi bir yere not edeyim diyorum. Daha büyük hedefler belirliyorum. Yani olması normalde imkansıza yakın gözükebilen gibi. Bu hedeflerimden kendimle alakalı olanlar da var, çevremdeki insanlar için topluca dilediklerim de.... Normalde geçmiş zamanda bu hedefimin gerçekleşmesi mümkün değil ki, ne diye üzerinde durayım deyip, vazgeçerdim..Böyle işte...
Purplelight isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla