Alıntı:
Purplelight Nickli Üyeden Alıntı
Böyle şimdilik... Hedef üretmeye devam:) Hedeflerimi bir yere not edeyim diyorum. Daha büyük hedefler belirliyorum. Yani olması normalde imkansıza yakın gözükebilen gibi. Bu hedeflerimden kendimle alakalı olanlar da var, çevremdeki insanlar için topluca dilediklerim de.... Normalde geçmiş zamanda bu hedefimin gerçekleşmesi mümkün değil ki, ne diye üzerinde durayım deyip, vazgeçerdim..Böyle işte... |
Merhabalar Purplelight;
Hedeflerle yaşamak,başarı için olmazsa olmaz..Bunları yazmak da kesinlikle gerekli..Aynı dinlediğimiz subliminal telkinler gibi görsel hedefler belirlemek de bilinçaltımıza zamanla yerleşiyor.Yalnız,hedef belirlerken çok imkansız gibi uzak görünen hedeflerde araya bu isteğimize yaklaştıracak küçük hedefler belirlemek lazım..Bunlara ulaştıkça hedef ulaşılmazlıktan çıkıyor..
Ağaç dikme fikrini de yürekten destekliyorum..Artık insanlar yoğunluktan bu işi üstlenen birimlere bağış yapma yolunu seçiyorlar..Birebir ağaç dikmek de farklı bir duygu tabii ki..
Hedeflerine en iyi şekilde ulaşmanı diliyorum..ve bizlerle paylaşmanı da..Günlüğün hayırlı olsun..
Sevgiler..