Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2008, 05:58 AM   #96 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

veee sıcacık taptaze bunlar yeni çıktı beyinimin imalathanesinden, seviyorum yaaa fikir imal etmeyi çok seviyorum,, hele bu radyoyu gece açık bırakıyorum ya sabaha kadar, telkinlerle karışık sevgli tuluyhanıda dinliyorum yaaa, geliyorlar şimşek hızıyla, önce dün neler yaptığıma değinmek istiyorum, artık işe saat 16-17 gibi gidip gece çalışma kararı aldım, hem gündüz beni sinir edenleri ve sevmediğim tipleri en az süreyle görmüş olacağım, hemde tek başıma saat 23 e kadar çalışarak tüm atölyenin işlerini çok daha iyi sakin kafayla bitirebileceğim, işim aslında dikkat isteyen bir iş, eee koca 70 ten fazla yetkili servislik var garantili bir dünya tamir var, hepsinin fişleri kesilecek, siparişleri verilecek, birsürü parça kodunu markaları modelleri ile tanıyabiliyorum artık ve işimi seviyorum, hem işi bırakmadanda tüm beyin imalathanemden çıkan fikirleri hayata geçirme sansım olacak, ben düşündükçe karşıma tamda gereken insanlar dediğim kişiler çıkıyor, mesela pazarda lokma yapıp dağıttığım gün, dernekler masasından beni çağırmışlardı, kapanmak üzere olan çerkezköy kadınlar elele yardımlaşma ve dayanışma derneğinin yönetimini devr almamı istediler, şimdiki başkanı halı saha işletiyormuş, harika bir kadın bence tanışmak beni nasıl mutlu etti, kadın futbol takımı bile kurmaya çalışıyormuş, eee futbolada başlamak düşer şimdi banaaaa.......
pin pon masaları ve bilardoda kurmuş, hep erkeklermi yapacak bu işleri, bir sürü dernek var lokali kahvehane gibi işliyor zaten, erkeklere hizmet veriyorlar, biz kadınların neyi eksik,
ve cidden çok sıkıntı yaşayan zor durumda kadınlarımız var, hemen işe koyulmanın zamanıdır, millete balık değil olta vermemiz lazım,
imza kampanyasına başlıyorum, her imza attırdığımada rica edeceğim, oda imza toplasın diyeee
ve 1000lerce imza ile herkademedeki insana tüm imkanlarını ortaya koymak düşecek, chp gençlik kollarının başkanı olmuş sevgili tahsin kardeşim, tanıdığım en güzel insanlardan rağbet hanımın eczacı oğlu, dün onada uğradım, hattaaaa kendi bile bilmez düğününe gitmiştim, ona taaa brezilyadan bana hediye gelen kızılderili el emeği ile yapılmış küçük bir pipo vermiştim üzerinde jasper taşı vardı, kızılderililerin meşhur taşııı, eşinede kalp şeklinde bir yeşim taşı hediye etmiştim, allah allah hediye ettiğim şeyleri niye yazıyorumki şimdi, ama bu taşların özellikleri beni çok etkilemişti, konuyu dağıtmayı ne güzel beceriyorum yaaaa
ve düğünde rağbet hanımı oğlunun yanında öyle bir eda ile görünce nasıl yüreğim gururla taşmıştı, kabına sığamamıştı, zaten oldum olası düğünler beni etkiler, bir an oğlumun düğününü hayal ettim, yanında nasıl gururla duracağımı düşünürken birden ahhhhhhhhhhh dedim, o artık cici annesinin yanında, düğünde yanı başında durmak onlara kısmet olacak düşüncesi aklıma gelince, göz yaşlarıma hakim olamadım, ve öyle hızlı salonu terk ettim kiii, saatlerceee en kuytu kaldırım taşlarının üzerine otura kalka ağlamıştım eve zor gelmiştim, yanii bu gencecik pırılpırıl insan bende ne özel bir yere sahip, dün yanına uğrayıp bizim kadınlar derneğinin kapanmak üzere oluşundan bahsettim onu diğer üye arkadaşların yakındaki dükkanına götürdüm, bacılarım bize çay ikram etti biraz sohbet ettik, ve dernek için neler yapılabilir konuştuk, tahsin daha sonra beni yine gencecik harika bir avukat kardeşimize götürdü, hattaa telefonda sana çılgın bir bayan getiriyorum bir bakalım neler yapabiliriz dedi, artık derneğimizin bir gönüllü avukatı oldu, kadınlarımızın hukuki sorunlarına ücretsiz danışmanlık yapacak, wave
vee asıl beni uykudan uyandıran yeni tazecik sıcacık fikrimi daha anlatamadım yaaa
artık işe geç gideceğime göre hemen ek gelir ve tanıtım yollarını düşünüyordum, ve uykuyada öyle yatmıştım, müziklerim ben uykuda bile işlerini yapıyor yanii,
bu eski hükümlü arkadaş ve bebeleri için acele olta lazım, balık vermekle başa çıkamayız, nerdeyse uyanır uyanmaz arayacaktım ama, bebek uyanmasın vakit geçsin hemen onları arayacağım, kalkın çabuk en iyi ne yapabiliyorsanız, poaça, kek, börek, hamur kömür yapalım onları şirin bir şekilde paketleyelim ve ben sepeti koluma takayım, hem imza toplayayım hem dernek faaliyetlerinden bahsedeyim hemde yaptıklarımızı ben gezerek satayım, dalga dalga yayılır bu iş, ama dernek çatısı altında yaptığımızda iş resmiyette kazanır, işte böleeee olacak güzel çok güzel şeyler olacak, hadiiiiiiiiiii günaydın,, kalkın sabah oldu, çokk çalışmamız lazım çok,