yani gercekten fanatik lostcular real time izleyebiliyor..hatta ben eksisozluk.com daki lost başlığın okuyorum da,dizi abd de yayınlandığının (türkiye saati ile sabaha doğru perş gunu) sabahında internetten (rapidshare)den download edenler var,altyazıları beklemeden ,direkt izliyorlar...ben mesela cumartesi yi bekliyorum ki diziyi indirmek zorunda kalmayayım (zaten kotayı doldurma sorunu var rapidshare de ve bu beni daha cok cıldırtıyor) ,2 gun daha bekliyorum hem online indirmemiş oluyorum hem altyazılı olarak izlyorum stressiz..ben bu lostcuların yanında hiçbişey kalıyorum desem yeridir:)
her sezon için başlık açmamamın sebebi burada konu kalbalığı yaratmaktan cekindim ama sen de haklısın..aslında aynı sezonu takip ediyor olsak bile farklı bolumlerde de olabliriz o yuzden lost isleyen kimseyle ortak noktada buluşulamayacak demektir..nasıl isterseniz oyleolsun arkadaşlar..istediğiniz gibi istediğiniz yered konuşalım,gerci ben losta yonelik sitelerde de fikirlerimi paylaşıyorum ama burada sizinle paylaşmak istemiştim...size bıraktım..nerey istiyorsanız oraya yazın yazmak istemiyorsanız da canınız saolsun hoşçakalın..
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --