06-10-2009, 05:31 AM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: PurpleLight Günlüğü Alıntı: Purplelight Nickli Üyeden Alıntı
4. gün
Telkinleri gündüz ve akşam dinledim yine...Ve gece yatarken açık bıraktım. Yaknız arkadaşlar benim pc açık olmasına rağmen, bir süre sonra çalmamaya başlamış gece.. Açma lambası açıktı ama, telkin çalmamakta idi, ekrarn kararmıştı. Bu laptoplarda olan bir şey mi acaba.Bilgisi olan var mı bunu nasıl düzeltebilirim? | Alıntı: blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı
benimde oluyo kendilinden duruyo anlamiyorum... | Öncelikle günlüğün hayırlı olsun kardeşlik aramıza hoşgeldin
Baktım konu benle alakalı bi destek çıkayım dedim Bilgisayarın özelliklede dizüstü bilgisayarların kapanma nedenleri bataryadan çalışırken bi süre sonra kendilerini bekleme konumuna alırlarlar otomatik olarak güçten tasarruf edip bataryayı bitirmemek için, kapandıktan sonra sen açma düğmesine bastığında en son bekleme konumuna aldığı haliyle kaydettiği gibi açılır yani güç seçeneklerinden sistem bekleme konumunu değiştirirsen sorun düzelir yada bataryayı çıkarıp direk elektrikten kullanın hem batarya ömrü kısalmaz hemde bekleme konumuna geçmez.
Hadi bakayım bol dinlemeler |
| |