oncelikle bu siteyi kuran ve yasatan kisilere sonsuz sevgi saygi ve tesekkurlerimi bildiriyorum.bu siteye girdigim ilk gunden itibaren sitenin adi gibi "HAYATIM DEGISTI".
ego ve sucluluk scriptlerini dinleyeli nerdeyse 1 ay oldu soylenildigi gibi olumsuzluklar karsisinda asla pes etmiyorum kendine guvenim eskisine gore cok cok daha fazla fakat telkinlere basladigimdan beri onemli bir probleme sahit oldum.telkinlere ilk basladigim hafta bir baktim cevremdekiler beni resmen dudukluyor isyerimde bi ton yanlislik var kimse mudehale etmiyor yani acikcasi onceden goremedigim bi suru ayrintiyi farketmeye ve ilk basta dir dir etmeye daha sonrada problemin kaynagi kimdeyse takir takir tartismaya basladim.acikcasi herkez benden cekinmeye basladi cunku kimse baskalarinin hatalarini apacik farkedip onlari uyarmak taraftari degil.(cekiniyorlarda diyebiliriz)problem suki bu tartismalardan sonra asiri yuklenme neticesindemi bilinmez telkinlere karsi bir direnc hissetmeye basladim.
sanki bilincaltim telkinleri kabul etmemek icin daha fazla problem yasamamak icin telkinleri disliyormus gibi hissediyorum.bu kadar tartisma bunyeye ters geldi diyebilirim.
.telkinlere basladigimda kendime olan guven notum 30 sa ilk hafta bu 100 e cikti fakat o kadar tartismadan sonra bu 70 e indi diyebilirim.
benim sizlere sormak istedigim telkinlere baslamadan once dineleyebilecegimiz direnc olusumunu kirabilecek bir telkin yapilabilirmi?bu telkini dinledikten sonra telkinler hic bir direncle karsilasmadan hooop bilincaltinda. boyle birsey mumkunmu?
saygilar...