onu bende anlamadım ama mesela suçluluk duygusunu dinledim bende tık yok onu dinleyince saat kaçta yatarsam yatayım sadece erken kalkıyorum oysa o başka şeyler için olan di değilmi ? bu yüzden ..erken kalkma telkinini dinlemekten vaz geçtim nasıl olsa suçluluk telkinide aynısını yapıyor diye aslında 1 yıl içinde her telkini dinlesek mi ki belki herkeste farkıl özellik gösteriyordur ek olarak...bu telkinlerin bende neden çobuk işe yaradığına gelince
benim bünyem çok tuaf calpol çocuk ilacını bilirmisiniz bilmem ben onu halsiz ken içeyim sanki allah korusun eroin almışım gibi hiç bir şeyim kalmıyor ya öz annem hastalıma inanmadı çobuk iyleştim diye demem o ki doktora sordumumda sağlık karnemde bu yaşıma kadar adam gibi bir ilaç kullanmadığımı görmediğini bu yüzden vücdumun ilaca karşı bağışıklık yapmadığını bunu sonucunda kullandığım ilaç yada rahatlatıcı şeylerin etkisini çok çabuk gördümüğü düşündğünü söyledi
Noy: Rüyama gelince Allah göstermesin böyle şeyleri çok çok çok ciddiyim aslında normal ama ben korkarım böyle şeylerden yarın bir gün kaza olacağını görürsün al başa bela panikten hayat çekilmez olur