Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 03:08 AM   #288 (permalink)
cent
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Ynt: centin degişim aşamaları





Müthiş Gücün Kaynağı!!!



Fiziğin sınırı vardır, ama ruh sınır tanımaz! Her insan müthiş bir potansiyel ruh gücüyle doğar! Bu potansiyel ruh gücünün harekete geçirilmesi gerekir! Kişi Öz’e yaklaştıkça bu güç açığa çıkar, Öz’den uzaklaştıkça kaybolur! Kişisel Mükemmellik Felsefesi de, kişiyi Öz’e ulaştıracak yol ve yöntemlerin araştırılıp keşfedilmesi için Adem Altay tarafından ortaya atılmış bir yaklaşımdır! Kişi evrensel değerler doğrultusunda, insanların iyiliği için çalıştığında o kişinin ruhuna Yaratıcı tarafından müthiş bir güç verilir! Evrensel değerler doğrultusunda birleşmiş kitlelerin ruhlarına da Yaratıcı tarafından evrensel bir güç verilir!



Aynı şekilde kişi insanların kötülüğü için çalıştığında o kişinin ruhuna Şeytan tarafından müthiş bir güç verilir! Kötülük için bir araya gelmiş kitlelerin ruhlarına da Şeytan tarafından sürekli olarak güç verilir! Bu şekilde kötülükler ortalıkta kol gezer! Dünyayı ve özellikle güzel ülkemiz Türkiye’yi kötülükler sarmış durumda! Kötüler güçlü konumda! İyiler ise uyutulmuş durumda! Müthiş bir uyanışa ihtiyaç var! İyilerin arkasında sınırsız desteğini esirgemeyen, Sınırsız Güce sahip Yaratıcı var! Bir reklam da geçiyordu: İYİLER HER ZAMAN KAZANIR! ( Tabiki iyi oldukları ve güçlü oldukları müddetçe!…)



Siz hangi tarafta olmak istersiniz?



Evrensel değerler doğrultusunda Kişisel ve Kitlesel Mükemmelliğe Adanmış, Tek Yumruk haline gelmiş Asil Ruhlar dünyayı bile yerinden oynatabilecek SINIRSIZ BİR GÜCE sahiptir!!!



Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!!
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla