Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 01:50 AM   #33 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

2-3 gündür telkinleri dinleyemiyorum ...hemde hiç...önümüzdeki hafta finallerim başlıyor uzatmalı olarkta olsa bitsin artık şu okul. son bir nefes vee ilk büyük sıçramam:) öğrencilikten sıyrılmayı yaşamak istiyorum.gerçi öğrenci olmayı o ortamı seviyorum bu yüzden hayatıma yüksek lisanlsa devam edeceğim ama ankarada devam etmek isityorum ,üniv. i okuduğum şehri sevmiyorum...4yıl boyunca o şehre alıştım ama sevemedim.kıymetli ne inancım varsa temiz ne varsa orada grileşti..gerçi yinede minettarım annemın babamın bana yarattııklları toz pembe korunaklı dünyadan başka bir dünya olduğunu öğretti.kendi kendime yetmeyi,karar vermeyi öğretti ne olursa olsun bedelini çekmeyi öğretti.kaçacak bir yer yoktu ki kendime dönüyordum unutmayı öğretti ama afettiremedi...biraz aldı biraz verdi..ama yalnızlıktan korkuttu.yalnız kalmaktan korkmazdım eskiden ama artık yalnız kalmaktan korkuyorum hayatımın merkezıne 'ben' dısında hep başka bir kişi koyuyorum.ve deli gibi bağlanıyorum ona.körükörüne...neyse nerden nereye vardım...şimdi telkinlere ara vermem ve final stresi aslında telkinlerin ne kadar işe yaradığını hisettirdi bana..bilerek olmasada yoklamış oldum kendimi...bu geceden itibaren yeniden başlıyorum dinlemeye zaten ara vermeyi hiç istememiştim o su sesi ve new age müzik sesi beni mutlu edıyor enerji veriyor..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla