Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 11:26 PM   #13 (permalink)
capella
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

sanemce teşekkür ederim (adın sanem'dir sanırım öyle hitap etsem daha iyi değil mi )
ikinci ilham kaynağım olarak burada böyle uzun bir yazı yazman beni çok mutlu etti teşekkür ederim
evet ekibin güçlü olması bizi daha güçlü kılar gerçekten :) biz ofiste 4 kişiyiz şuan. patronum bayan, ortağı erkek ve diğer arkadaşımız da erkek. onlar yıllardır tanışıyorlar bazen kendimi yalnız hissediyorum bu yüzden. yaşı bana yakın bir kadın daha olsa güzel olurdu diyorum :) ama patronumla o kadar benziyoruz ki bu içimi çok rahatlatıyor. allah için çok iyi biridir, dışarıdan ofise girseniz patron olduğunu bile anlamazsınız. böyle biriyle çalıştığım için çok şanslıyım aslında. üstelik ilk iş deneyimim ve üniversitede okuduğum bölümden çok farklı bir sektördeyim beni yetiştiriyorlar
tekrar teşekkür ederim burayı şereflendirdiniz hepiniz çok mutlu oldum.
sevgiyle
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla