Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 02:11 PM   #4 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: hayatım degişecekmi gerçekleri unutdurcakmı bilemem

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
yanıtınız için tşk ederim bilmiyorum yararmı yaramazmı ama forumdaki yzılanlara gore yarıycak ama onu unutdurcagını asla sanmıyorum onu unutdurmaya ne zaman yetcek nede ömrüm
canım bigci kardeşim (adını bilmiyorum kusura bakma bu yüzden bigci yazdım)
biraz şu duygu durumundan sıyrılsan inanıyorum ki çok daha güzel olacak. kendi kendine kötü telkinlerde bulunduğunun farkına varmanı istiyorum. biliyorum şuan söylediklerim sana boş gelecek. deriiin bi nefes al önce. hatta ardı ardına 2 - 3 defa al. ve şimdi sanmaktan vazgeçip unutacağına inanmanı istiyorum. her inişin bir çıkış olduğunu biliyorsun. kötü bir düşüş yaşadığın belli ama birde bunun zirvesini hayal etsene. ne kadar yüksekmiş. değilmi? oraya tekrar çıkacak güce sahipsin -hatırlatmak istedim- hatta daha yukarısına.

sağlıcakla ve ışıkla kal.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla