Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 08:08 PM   #105 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

işte geldim burdayım

hemde dişçiden geldim... ayıptır söylemesi benim dişçi fobim varmış

randevum saat 18.00 deydi, öğlen başladı sancısı

randevuya geç kalacağım derken, 5 dakika önce gitmişim. diş doktoru çay içiyordu çayım bitsin alayım seni dedi.

çayı bitince gel başlayalım dedi.. bi çay daha içseydiniz dedim acık şaklabanlık yaptım geciktirmek için ama baktım faydası yok uslu uslu oturdum koltuğa.. tam 1 saat kaldım o koltukta... dişim kırılmıştı basit bir dolgu olacak zannediyordum ama benim diş içe doğru erimiş çok acırmı evde naz yapacağım kimse de yok yalnızım dedim acımazmış...

acı hissetmedim ama o ses ve o koku hoş değildi doğrusu... bir ara korkum çoğalmıştı o sıra aklıma geleni uyguladım. gözlerimi açmadım zaten görmeyeyim diye de, elimi koltuğa dayadım ve annemin elimi tuttuğunu düşledim... o kadar iyi geldi ki gözlerimi açtığım da elimi boş görünce şaşırdım

dişi kurtarmak adına kanal tedavisinden bir önceki tedaviyi uyguladı ve dolguyu yaptı.. az bir ihtimal olsa da denemek istedi..

dişimin tedaviye cevap verip vermeyeceğini bekleyeceğiz.. ama ben biliyorum aksilik olmayacak ve ilacım bittiğinde dişimde geçmiş olacak

haftaya da diğer dişim için randevulaştık

haydi hayırlısı