Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 12:49 AM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: hayatım degişecekmi gerçekleri unutdurcakmı bilemem

ben ablayım kızarım ve sana kızmaya hakkım var

geç aynanın karşına, lan sen neymiysin be abi deyip kendini içinden gelerek bir tebrik et, kendini sonsuza kadar takdir et..senin içinde beslediğin, büyüttüğün sevgiyi yaşacak kaçtane babayiğit çıkar bu dünyada...ne güzel bir insanmışsın..bunuda söyle BEN İNSAN GİBİ İNSANIM BENİM YÜREĞİMDE EN GÜZEL VE EN BÜYÜK SEVGİLERE YER VAR.. sonra şu sözlere geç..BEN GÜZEL BAKTIĞIM İÇİN GÜZELLİKLERİ GÖRÜYORUM..BEN ADAM GİBİ ADAMIM BEEEE..ANLAYANA DÜNYANIN EN KIYMETLİ İNSANIYIM..ÇÜNKÜ SEVDİMMİ GÜZEL SEVİYORUM BAKTIMMI GÜZEL GÖRÜYORUM KARŞILIĞINIDA, AYNEN ALIYORUM DE

senin yaşadığın bu sevda varya..o sayılıksız..o çocukluktan gelen bir aşk...o kızcağızada darılma fazla...herkes gibi oda kendi deneyimlerini yaşayacak...ama sen ondan şanslısın..sen yaşamını sevgi üzerine kurmuşsun, o, sevgisizlik üzerine..aklı başına gelince içi sızlayacak olan o, sevilecek çok insan var ( kız/ erkek) ama bu kadar büyük seven gerçekten az...kendi değerinizi bilin gerçekten sizin gibileri korumaya almak lazım...kara sevda gibi laflarıda çok tekrar etme..bilinçaltı muhakeme yapmaz inanıverir ve sana gerçekten kara sevda yaşatır...hastalanırsın allah korusun...

tamammı ablam ..bu kadar güzel seven yüreğine saygılı sevgiler