Efkârlıyım Sevdim, sevdim ama bakmadın Ben sana baktım sen bana baktın Sana açılmayı denedim kızarıp geri döndüm Ama bir gün bir gün kalbim sensiz durmadı O gün öyle zor anlar yaşadım ki Beni kafaya takan yoktu Zamanı geldi güldüm zamanı geldi ağladım Kalbim kan ağlıyor beni anlayan yok Anlayan olsa sen anlardın yaralarımı bir tek sen kapatırdın Ne oldu sana gülüm neden bakmıyorsun bana Yoksa beni mi kandırıyorsun Söyle, söyle sana hadi hala niye duruyorsun Aradan uzun zaman geçti Beni sevip sevmediğini hala bilmiyordum Bir iyi bir kötü oluyordum Her zaman ismin geçse bir yerde kalbim çarpar ağlamaya başlardı Son zamanlarda bana neden öyle yakınsın Yakın olman hoşuma gidiyor Ama aklıma bu beni seviyor mu diye bir çelişki geliyor Senin o ismin, o fotoğrafın, o görünüşün Artık her şeyi kalbe benzetiyorum bunu biliyor musun sen Her zaman elim telefonlara bakıyor oldu belki senden haber var diye Unutmaya çalışıyorum ama bir haber beni sana yeniden bağlıyor Sonum ne olacak hala daha bilmiyorum İşte devamı da bundan ibaret Peki, hiç düşündün mü bu yazıların başlığı neden kapkara Sen tabi hiç düşünmedin bilirim Bu başlık nasıl kapkaraysa benim de kanım öyle akıyor artık