selam sevgili günler işte ben tipsiz gene burda saat 00:00 geçdi bir gün daha bitti zehrasız onsuz ;:'(
02 haziran 2008
uyuyamadım sabaha karsı 6 gibi yataga girdim kulagımca cıvıl cıvıl bir sesss dayiiiiiiiiiiiiii kakkk o ses henuz 2.5 yasında dunyalar yaramazı ablamın oglu dısında baska bi şey degildi ama o ses dayı degilde baba diyebilirdi belki her sey yolunda gitse idi oglumuz olucakdı :(( kararlasdırdıgımız gibi adıda hüseyin efe olurdu
ve babaaaa kakkkk die kulagımı ısırırdı
ne ise mutsuz baslamadım geç yattım erkenden kalkdım yapacagım bi şey yokdu bi pazar günü idi ama mutsuzdum mutlu olmalı idim aksama kadar evde ugrasdım ama neye ugrasdım bu gun izin gnüm dinlenme günüm :( zehra ile bulusabilirdik veya evli olsa idik karımı koluma takardım cocugumuzun elinden tutup bi piknige yada ne bileyim
kısacası aileme adardım kendimi :( daha sonra aksam üzeri 4 den sonra idi galiba bizm modifmanyak tayfayla takıldı gece geç saatlere kadar yeni geldim eve sayılır gezdik ne bileyim kafa dagıtdım gibi ama genede aklımdan cıkmadı zehra arabamla ugrasdım sayılır bi nevi zehrayı ne zaman unutdurcak nede zehrayı unutdurcak bi zaman dilimi olacak sanmıyorum ama umuyorum untcam gnü
Ben bir adam gördüm
kendi kendine "ah ayrılık"diyordu
Ben bir kadın gördüm
kendi kendine"ah ayrılık"diyordu
bir çocuk gördüm
"ah ayrılık"diyordu
ama bu kendi kendi "ah ayrılık"demiyordu
ayrılığa ah ayrılık diyordu....
ben de artık ah ayrılık diyorum her geçen gün
seni istiyorum her geçen gün
seni daha çok seviyorum her geçen gün
VE SENİ ÖZLÜYORUMMM HER GEÇEN GÜNNN