Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşların anlatılan teknikleri uygulayarak bir kaç akşamdan beri denememe rağmen çıkış sırasında başım feci şekilde ağrıyor.genelde alın kısmım, bu baş ağrısı yendiğim sırada odamda mobilyalarda çıtırtı sesi geliyor. dusun ki normalde çıt çıkmayan oda... tırsıyorum
akabinde bir kaç deneme daha yapıyorum. çıtırtı kısmına yine geliyorum. geç vakit olduğu için tırsıpğ iptal ediyorum. ama deneyeceğim. durmadan... | ya sorma gece evdeki çıtırtılar benide delirtiyor... dusun bırak astrali seyahati...normal reikilerimi bile yaparken
(genelde gece tercih ediyom)çatur çutur sesler geliyo... ay çıldıicem..sonra beklede uyku gelsin...
yandaki hor hor.. ben sinir... |
suzzy öldürdün beni gülmekten.
Bende hala korkuyorum bu astral olayından.Çok denedim ama korkum ağır bastığı için gerçekleşmedi sanırım.bende gece tercih ediyorum reikiyi bu çatçut sesler önceden de çok oluyodu zaten ama geçen gece odamdaki ampul yandı söndü 1 2 saniyeliğine.Tam uyumak üzereydim ki kalktım.
Aslında bu kadar korkmasam deneyimlemeyi çok istiyorum astrali ama olmuyor işte.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?