Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2008, 11:34 AM   #46 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

teşekürler sycorox. yaşadığım şu hayata baktıgımda hep bir kişi olmuş hayatımda yani o kişi etrafında dönüp durmuşum arkadsımda o isim, kendimi ihmal etmişim sevgilimi ihmal etmişm yada okulumu ihmal etmişim.yada sevgılımde o merkeze koydugum kişi ,diğer öğrelri ihmal etmişim.ona yer açmısım zaman yaratmısım geleceğimde ve o giitiğinde ona açtığım kocaman boşluk ve onun için yarrtıgım kacamn bir gelecek öznesiz kalmış oldu.bu boşluk hissi garip ..hani hep onlar gitmemiştir hayatınızdan bazılarına siz git demissinizdir am genede bir elinizlede onun bir ucundan sündürüyorsunuzdur.boşluk hissi çok korkunç daha önce tatdıgınnız için birdende koyvermek istemzsiniz.daha önce yazdıklarımı okudum..utandım biraz yaptığım iyilikleri yazmam hoş değil.. demkkı ben o iyilikleri o da beni sevsin diye yapmışım yoksa beni artık sevmediği için onu yaptığım iyiliklerlerden dolayı suçlamazdım.onunda benı sevmeme hakkı var.bu yüzden kendime kızdım..birşeyler bekleyerek ona iyilik yaptım belkıde. bilmiyorum tartamıyorum kendmi ..ama artık hayatıma 'ben' i sokacağım çünkü hayatıma birirleri girip çıkıyor sürekli fakat bende kalan sadce ben oluyor.seninde dediğin gibi benimle yüreyen yürürü yürümeyen kendi bilir.artık hayatıma gıren ınsan yüzümü dönmeyeceğim yanında duracağım:) artık kendıme yatırım yapcağım.kendımın köklerını sağlamlaştıracağım madem sadace ben terk etmıyorum kendimi.kendımın en sağlam köklerimi atacağım hayata.ve insanlara bir gölgelik olabilirsem eğer yada yaslanacak bir çınar(mustang a teşekkürler çınar benzetmesi benı çok güzel ifade etti)..bunu gerçekten bir çınarın yaptığı gibi yapacağım yapmaya çalışacağım birşey ummadan.teşekkürler..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla