Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 09:18 AM   #240 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

günaydın ,bugün çok şükür iyi kalktım.Dünüm diz ağrısı ile geçti.Ben sinirlenince kendine gel diye beni zorluyor. Hayatında senin için daha önemli şeyler var böyle lüzumsuz bir şey için kendiniüzdüğüne deymez diyor.Benim bazen jetonum geç düşer olaylara geç tepki veririm .Olay anında sanki o söylenen bana değilde başkasına söyleniyormuş gibi tepkisiz kalıyorum .Ama acayip bir şekilde sinirli oluyorum.Aradan zaman geçiyor ben kendimi patlamaya hazır hissediyorum.Sonra gecenin bir vakti jeton düşüyor.Tabi bende volkan patlıyor.

Annemlerden çıldırmış gibi gelmiştim ya dün jeton düştü.Beni yataktan kalkmak için okadar zorlayan neredeyse onun adımlarını bile ben hareket ettiren annem ben mantı sıkarken yanıma gele bilmek için iki ker kendi başın yataktan kalkmış yanıma geldi.Evde ikimizden başka kimse yok çıtırtılara ihtimal bile vermedim ama bir anda karşımda görünce kanım dondu .Şimdi diye bilirsinizki ne güzel benim içinde çok güzel ama bizi bukadr zorlarken canı istediği zaman yürüye bildiğini görmek insana kendini kullanılmış gibi hissetiriyor.

Birde ogün yine bana babamı kötüleyerek onunla aramızı bozmaya çalıştı.Ben bir kitap okumuştum Kurt Seyit diye babamla ilişkimiz oradaki baba kız ilişkisine çok benzer gerçi annemle ilişkimizede benzer.Sonunda annesi ve kız kardeşi yüzünden babası ile küs müşlerdi ve babası öldüğündede küslerdi.Bu beni çok etkilemiştir.Annemin her faliyeti benim korkumu gömdüğüm yerden çıkarıyor ve tepemin tası atıyor.

Kendine yaptıkları ve bize yapmaya çalıştıkları bana muhteşem diz ağrısı olarak geldi çok şükür bu gün daha iyiyim.Dün eski komşularımıza gittik.akşam eğlenceli geçti.Sevdiklerimle bir arada olunca bana ilaç gibi geliyor.