Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2008, 11:44 PM   #9 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bir dilek tut benim için...

Aman aman aman kimse sahip çıkmasın bu benimdir.Hep bunu çekmeye çalışıyorum ve başarıyorum.Bugünde ofisimi düzenledim hayalimde beyaz kır çiçekleri koydum vazoma.Hayırlı olsuna arkadaşlarım geldi onlara aromalı kahve yaptım ikram ettim tebrik telefonlarımı kabul ettim.Burcu'cum valla sağol.Hep dile olur mu?Çok şaşırdım bunu görünce aaa bana dilemiş dedim.Güzel yüreğin dert görmesin gülümmmm.

Alttaki arkadaşa sağlıklı sevdikleriyle uzun bir ömür diliyorum ve bu sene istediği yere istediği kişiyle tatile çıkmasını diliyorum,öyle de olsun.
Burcu bu sana
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla