Ynt: burcu-tkn hd günlüğü; bugün döndüm baktım geriye günlüğümü yeniden okudum ..bi yabacının hatıraları gibiydi.acımı hatırlıyordum ama yenıden acımıyordu..demkki çok şükür yol almışım.yaşakern çok fark etmiyor insan durup bazen bakması lazım bu nedenle günlük yazmak gerçekten iyi bir tercih olmuş o ilk sf da yazdığım bölük pörçük uykularımı .uyanmasam alahım dediğim sabahları. mideme giren karamları hatırladım.evet yol alıyorum yavaş yavaş..hayal abla böyle demişti yavaş yavaş bu sayede vurgun yemeyeceğim.birçok kereler insanlr dibe dalarlar ve yükselirler ..ama bunu yaprken öyle odanlanırız ki yaşadığımız acıya veya mutluluğa.şimdi ben dipte bir yerlerdeyim yukarı doğru yavaşca süzülüyorum ama artık ne kadar diptyım nıye dıpteyım nasıl cıkacamdan ziyade o yolculugun keyfını çıkartıyorum.etrafıma arada dışardan kendımede bakıyorum.bugün bir arkadaşımla konusurken öz eleştiri yaptım..bana baktı evet dedi ama bunun farkında olman ve değiştirmeye çalışmtığını fikrimi değiştirdi artık bu yaptığına kızmayacagım galiba dedi.işte bir insanla daha köprü için haltı atmış oldum.öz eleştiri yaprken artık acımasız değilim.bunu surdan anladım eskıden öz eleştiri yaprken kendımı üzerdim çok üzülürdüm şimdi ise sadece kabul edıyorum ama üzülmüyorum.demekki daha öncleri yaptıgım öz eleştirilerim canımı acıtmak için yaptııgım uyguladığım cezalarmış.şimdi çıktığım bu yolculuk sayesınde kendime hakkımı verıyorum öz leştirimi yaprken daha rasyonel oluyorum.daha güçlü hissediyrum geçen haftalarda kursta yaşadığım tatsızlıklarda bu kursu bırakmam için yeterliydi.şimdi ise bunu kabul ediyorum.benden hoşlanmamasını kabul edıyorum 44 .sevgiyle bakmaya çalışıyorum.bugunde olduğu gibi o bana sözde şakanın arasında laf sokmaya çalıştıkca cevremdeki insaların garip şekilde benı savunmalarını iziliyorum .ben ağzımı bile açmıyorum.herkese davrandığımdan daha farklı davranmayacağım onada..eskiden olsa üstüne düşerdim.ben kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum ama onun hissiyatına uymuyor olabilirim diyorum.bazen tobloya uzaktan bakmak gerekıyor. ben şuan uzaktan bakmaya çalışıyorum 1-2aylık buradaki sürecimle birlikte geçirdiğim şu zor 4aya bakmaya çalışıyorum uzaktan.içim tertemiz mi değil yara bere iz yok mu var..ama bakıyorum ve şebnem ferahın en çok sevdiğim şarkılarından birinin sözleri aklımdan geçiyor: hayatıma giren herkese yaşanmış herşeye teşşekürler büyüyorum sizinle..... |