Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 11:10 AM   #17 (permalink)
hadiya
Teğmen

Tesekkür: 8
81 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hadiya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

öyle kararsız ötesi biriyim ki mesela hayal ablamızın meditasyonunu dinlerken bile hani hayal abla bacaklarını hisset boynunu hisset diyo ya içimden hissettimi ki yok ya yine hissedemedim herhalde diyorum hayal abla konuşurken bile ya sandalyede oturmasam da yatarak mı dinlesem yada yatarsam uyurmuyum yok yerde oturayım der konuşmalarını kaçırırım ve kendim veremem şu telkinleri sıra koymak için bile emdiğim süt azı burnumdan geldi kendimi bir yere odaklasam bu yaratıcı imge benim için kolay ama yok ya 4 haftadır eft yapayım ama ya öğrenemezsem ya olmazsa yapsam mı ki diyorum deli olucam ya bazen kendime katlanamıyorum yanlış yapmaktan ve vaktimini kendi yaptığım yanlışlıktan dolayı boşa gideceğini düşünüp stresemi giriyorum ki ? dusun
Allahtan inatla telkinleri diniyorumda ( bazen ya sıralamayı değiştirsem mi değiştirmesem ki derim medyaplayer deki telkinleri hani abartmıyayım ama 7 defa değiştirdiydim ilk zamanlar ama şimdi dokunmuyorum yaz boyunca bunları dinlicem ( yoksa yeni telkinlerimi eklesem de dinlemesem )
hadiya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla