Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 10:42 AM   #6 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: KAYGILI YENİ BİR ARKADAŞ GELDİ :-(

Alıntı:
Confession Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar merhaba...

Adım yasin.Mutsuz oldugum bir anda bu siteyi buldum...Yazılanlar beni mutlu etti...Sizlerden yardım rica ediyorum...

Yurtdışındasınız....
1,5--2 saatlik kürsüde bir konuşma yapıcaksınız...
Biri çıkıp CVnizi okuyor ve sizi davet ediyor...
100 kişi sizi dinlemek için gelmiş...
200 adet göz size bakıyor...
Siz elinizde konuşacagınız konu ile ilgili notların yazılı oldugu kagıtlarla geliyorsunuz...
Ve kürsüye çıkıyorsunuz...

ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!!!

Kaygılarım ;

1-Arkadaşlarım geçen bir seminerdeydim ve konuşmacıya soru sormak için mikrofonu alıp ayaga kalktım...Atkadaşlar konuşurken öyle heyecanlandım ki ellerim ve dizlerim çok kötü bir şekilde titredi...Dizlerim öyle titredi ki 2-3 dakika ayaga kalkıp titremeden YÜRÜYEMEDİM !!!!! Yukarıdaki örnegi düşününce çok kötü oluyorum..1 sene sonra bazı yerlerde konuşma yapıcam...Nolur bu konuda bana yardım edin....

Soru ;

1-Arkadaşlar ben scriptleri yeni dinlemeye başladım...İlk önce toplum önünde konuşma ile ilgili scriptlerle başladım.Sizce problem olur mu ??? Sizlere durumumu anlattım arkadaşlar...Sizce ben hangi scriptleri KESİNLİKLE dinlemeliyim ???

Arkadaşlar mesajlarınız benim için çok ama çok degerli..Lütfen bu konuda bana yardım edin...
İnanın yardımlarınıza çok ihtiyacım var....
Mesajlarınızı heyecanla bekliyorum....

Yasin
öncelikle hoşgeldin.
çok küçük ve naçizane bir tavsiye.
telkinlerin yanında seni dinleyen kişilerin hepsinin çıplak olduğunu düşünmen rahatlatabilir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla