Alıntı:
OzynS Nickli Üyeden Alıntı
benim aldığım yanıta göre açıkçası bu kelime bulunmaktadır... hiç bir bilgide kelime değişimi yapmadığım için bu konuda da aynı mesafede bulunmaktayım... yine de yazdıklarımın doğru anlaşılması adına yazınıza okuyanlar adına teşekkürler... :)
her insanın egosu vardır fakat ego çok güçlü bir duygusal konumlandırma yaptığı zaman tehlikeli olur... ayrıca ego ile şımarıklık arasında fark vardır... mesela ben zaman zaman annemin yanında şımarırım... bunda bir ego yoktur bunda sevildiğim bir kişinin yanında olmanın verdiği bir duygu vardır... buradaki duruma bakarsak eğer şanal beyin güç ve üstünlük egosu negatif anlamda büyümüştür... sonucunda da böyle bir durum ile karşı karşıya kalmıştır... yani şımarmak ile en ufak bir ilgisi yoktur... ben kaygı içinde değilim sadece neden ego tehlikelidiri açıklamak üzere bunları anlattım... her şey enerjidir... her şey enerji ile çalışır... fakat çalışma alanı olarak henüz düşünce aşamasında olduğunu yazmışsınız... ben de çalışmanıza devam ederseniz enerji aşamasına geçtiğinizde (gerçi her aşamada bu mevcuttur) farkındalık noktanız arttığında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız... üzgünüm ki internette bu kadar bilgi verebiliyorum yoksa paylaşacak çok fazla şey var... kitabım çıktığında size tavsiye ederim bir çok sorunuza yanıt bulabilirsiniz... |
kitabınız hayırlı olsun.fakat hep kitabınızda açıklaycağınızı söylediğininiz sizin gerçekleriniz herkes için aynı olmaya bilir.güç ve üstünlük neden negatif büyüsün diyorum.siz bu aşamada kendinizi korumak için birşey yapıyormusunuz kendi egonuz negatif büyümesin diye.bencillik zararlıdır ..ama egonun zararlarından kendimizi nasıl koruruz sizce..