Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2009, 05:15 PM   #10 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Takdir Etme Günlüğüm...

Yeni bir hayat'cığım, çok teşekkür ederim. Takdirin gücünü kullanarak hayatımda gerçekten çok büyük değişiklik olduğunu görüyorum. Ben önceden "hayatınızı değiştiren mucize", "kısa sürede değişmek sizin elinizde" vs. gibi görüşleri çok ütopik bulurdum ama sanki bu aralar, ben de mucizeler yaşamaya başladım.
Mesela önceden çok iyi bir olay yaşadıktan sonra, başıma çok kötü bir şey gelecek diye korkardım ve bu korkunun çekim gücü ile başıma olumsuz bir şey gelirdi.
Hani diyorlar ya "kendi kendini gerçekleştiren kehanet"... Aynen öyle...
Ama bu aralar, o düşünceden yavaş yavaş kurtulmaya başladım, çok mutlu olduktan sonra kötü birşey yaşayacaksın diye bir kural yok, yani bilinçaltımdan bu düşünceyi silmeye başladım.

Bugün de bunun için kendimi takdir edebilirim

Ve tüm bu farkındalıklarımızı paylaştığımız böyle sımsıcak bir forum ortamındaki tüm dostlarımı takdir ediyorum, çünkü bizler bir yandan kendimizi geliştirirken, diğer taraftan da birbirlerimizin gelişimine müthiş katkılarda bulunuyoruz. İyiki varsınız...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla