Cevap: spestnaz ın günlüğü bugünn lise arkadaşları buluşma ayarlamış. gittim. gittim kendimi göstermek için, ben değiştim, diyebilmek için. biliyordum senin de geleceğini. biliyordum, o yüzden gittim. gittim çünkü seni özlemiştim. anlamazsın ama, anlayamazsın. seni sevmişdim tüm kalbimle. tümm kalbimle, o zaman nerede çekim yasası? quantum bana gıcık mı? seni görebilmek için geldim ben, sense yüzüme bile bakmadın. sarıldık belki ama ben kıyamadım senin kokunu içime çekmeye biter, diye. ama sen yüzüme bile bakmadın. senin hayat dolu olduğunu görmek, o mutlu halini görebilmek için bir ömür boyu, nelerimi vermem! tam gözyaşlarım bana küstü derken aramızı yaptın, teşekkür ederim. evet sana aşığım çünkü. . çünkü sü varmı yalvarırım söyle. aşığım işte. aşığım sırılsıklam. aşığım sana. anla beni n'olursun. sen uzaksın, ailem uzak, arkadaşlarım uzak. . nolur anla beni, en azından kulağın çınlasın ben seni anınca. insan ağlayınca içi açılır. içim açılınca sen daha bi büyüyorsun orada. seni duymamak için, unutmak için çırpınıyorum, ama olmuyor. olmuyor, neyleyim! şimdi biliyorum niye istanbuldayım. seni uzaktan daha iyi sevebilmek için. uzaktan daha iyi sevebilmek. gökyüzüne, dolunaya bakınca seni görebilmek için istanbuldayım. yıldızlar senin resmini çizsinler, diye istanbuldayım. ufukla sevişen deniz bana senin adını yazsın diye istanbuldayım. martılar senin adınla çığlık atsın, diye burdayım. seni sevdiğim için burdayım. özür dilerim, seni seviyorum. |