sssanırım biraz fazlamı abatrmışım yada öyyle bişey işte. farkettimki günlerdir bu buluşmada onu görünce ne yapacağımı düşünüyormuşum, hiçbişey yapmadım. o benim yüzüme bakmadı ben onunla konuşmaya tenezzül bile etmedim. kendisi kaybeder diye düşünüyorum. aslında onuda benide tanıyan herkes kendisi kaybeder boşver dediler bana ama eski enes onnlara aldırmazzdı xD olaya bakınsanıza başkalarının dediği kötü şeyleri hemen kabul ediyorum ama iyi şeyleri gözardı ediyorum. çevremdeki herkes tam tersini yapıyor ve gayet mutlular. ben tersini yapıyorum ve gayet mutsuzum ;;))) çıkktım oradan ve buraya, sizlere geldim. sonnra the desert in günlüğüne takıldı gözüm: tamm 44 sayfa :)) ilk on sayfasını okudum, sonra gözüm ağrıdı onları yarın öbür gün okuyacağımm
)) niye bilmem ama içime doğdu o mutlu olmayı hak ediyor ve eminim olacakk :)) aslında buradaki mutsuzum diyen herkes hak ediyor başka bi'yerde daha söylemiştim sanırım: buraya gelenler kenndi hakları olupta başkalarınca gaspedilen mutluluğu geri kazanmak için mücadele eden cengâverler dir. . tabii bence xD
eee si bayy günlükk şimdi anlıyorum erken bunama nın fayydasını xD olumsuz o kadarr çookkk şeyy varki onları kafaya takmaktan vazgeçemediğim için önce onları kafama takıyorumm, sonnra da unutuyorumm
)) haa dersleri biraz zor anlıyorumm hatta onlarıda unutuyorumm ;) ama hayatt güzel Allah:'a şükürr. sizleri seviyorum sayın hayatım değişti sakinnleri. . hepinize sarılldım, hissedinnn