bütün yazdıklarını okudum esracım senden yaş itibariyle büyüğüm ve senin yaşadığın zorlukların kat be kat fazlasını yaşadım üniversite sınavına hazırlandığım sene panik atak hastalığına yakalandım ben herşeyden elimi eteğimi çektim derhanemi değiştirdim kitabı açıp karşısında ağlıyordum senin dediğin gibi matematiği anlamıyordum ve nefret ediyordum ama hiç vazgeçmiyordum ağlıya ağlıya 1 soru 2 soru çözüyordum sonra 1-2 soru arttı yavaş yavaş hemde hastalığım yanımdayken bir yandanda ilaç tedavisi alıyordum sürekli gidip doktorlarla konuşmak canıma tak ediyordu bir yandan sınav bir yandan hastalık o gün geldi çattı normalde sınavda bayılmam yada nefesim daraldığı için çıkmam gerekiyordu ama ben yapmadım çünkü başarmam gereken birşey vardı önümde düzelmemi sağlayacak tek gerçek ve sınavın sonuna kadar dayandım ve çıktım yapabildiğimin en iyisini yaptım ve turizm bölümünü kazandım okudum ve derecyle bitirdim çok mutlu olduğum zamanlar geçirdim ve en korktuğum matamatik dersleri karşımda olmasına rağmen ilginçtir sayısal derslerim sözellerden daha iyiydi ve korkularım bitti ve doymadım okumaya işletme bölümünü kazandım şu an 3.sınıftayım hayatımı topladım ve bir yandanda çalışıyorum hemde yopun tempolu bir işte senden ricalarım var benim kırmazsın inşallah şimdi kalk yerinden elini yüzünü yıka aynaya bakarak her ne olursa olsun kendimi seviyorum zor dönemler geçirdim ama geride kaldı de ve derin derin 3 kere nefes al sonra güzelce uyu yarında kendine güzel bir defter al ve hayalindeki üniversiteyi seç ama sınır koymadan en çok yapmak istediğin mesleğe ve en çok okumak istediğin üniye karar ver bunu o deftere yaz şimdiki zamanda örneğin şu anda bu şehirdeyim istediğim üniversitede okuyorum istediğim bölümü kazandım bunlar senin kafanda neyse onları yerine bırak ve çok güzel arkadaşlar edindim üniversite hayatım süper geçiyor tarzında yaz ve daha sonra yapmak istediğin mesleği ve ulaşmak istediğin yeri tüm ayrıntılarıyla yaz hatta o deftere okumak idtediğin üninin resmini yazdır yapıştır ve gözünde canlandır ve şu ümitsizliği bırak ümitlerimiz olduğu sürece varız bunları yaptığında herşey dört dörtlük olacak ve yapamıyorum diye yılma üstüne git matematik dersinin diğer derslere 1 saat ayırıyorsan ona 2 saat ayır bir soruyu gerekiyorsa 10 kere oku çözümlü soruları dikkatlice kontrol et ve kendi kendine sorular çıkar onlar üstünde çalış her şey o zaman mükemmel olacak bu defterde olumsuz bir tek kelime görmeyelim bundan sonra çünkü sen çok değerlisin ve herşeyin en iyisini hakediyorsun anlaştık mı?