Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2009, 11:13 PM   #26 (permalink)
çok_mutlu:)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: bnm günlüğüm

o zaman durumlarımız yakın sayılır bende okulla işi bir arada götürenlerdenim kpss sorunu bendede var ama sorun değil benim hedefim işletmeyi bitirip ünide kalmak ve öğretim görevlisi olmak gerçekten işle götürmek zor ama ben öyle bir hal aldımki hiç yılmıyorum işte bulduğum her arada ders çalışıyorum kulağımda kulaklık eve geliyorum yemeğimi yiyorum derse devam mutsuzmuyum hayır çünkü hepsini bir arada götürmek bana daha büyük mutluluk getirecek bunun bilincindeyim hedeflerime ulaşmak istiyorum ve vücut enerjim telkinlerden sonra hat saffada inanılmaz güçlüyüm sizde eğer sizi mutsuz ediyorsa işten ayrılın eğer ikisini bir arada götüremeyeceğinizi düşünüyorsanız ama ben başarıyorsam emin olun sizde başarırsınız ilk önce size getireceği artıları ve eksileri değerlendirin ona göre yolunuzu çizin eğer artılar eksilerden fazlaysa 1 senede olsa sabredin iş yerinde güven ve süreklilik önemlidir ama önemli olan sizin mutlu olmanız ve huzurlu hissetmeniz gerçekten işi bıraktığınızda daha çok ders çalışabilecekmisiniz?bunu sorun kendinize ve yada iş hayatına alışmışken bırakmak size neler kazandıracak neler kaybettirecek?verdiğiniz kara sizi mutlu mu edecek yoksa dahada mutsuzlaştıracak mı?kazanacaklarınız neler kaybedecekleriniz neler olacak?tamamen derslere gömülmek size fayda getirecek mi?bu soruları bir değerlendirin ayrıca yanlız değilsiniz ben her zaman burdayım ne zaman olsa sizle dertlerinizi sorunlarınızı paylaşmaktan gurur duyarım sevgiyle kalın:)

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla