selamlar.uzun zamandır kimseler yazmamış.ben yazayım bari dedim..bugün üye oldum siteye.ve şu anda da telkinleri dinliyorum.hala.biraz sonra yatacam ve dinlemeye devam edicem.sanırım uyanan kadar 10 saati filan geçmiş olur.her neyse..gelelim hedeflere;;;
1-öncelikle şu anki sağlığım bir ömür boyu devam edecek.(aynı şekilde aileminde)
2-biran önce kilo vereceğim(çünkü kısa vadede bana güvenimi kazandıracak tek şey buna bağlı.en azından ben buna çok inandım.bu yüzden ego ve suçluluk telkinlerine 2 hafta sonra bunu ekliycem.umarım bu konuda yanılmıyorumdur.bunada cevap verirseniz sevinirim.)
3-işte...mükemmel bir animasyon film yaptım.programın kurdu oldum.Türkiye'de tekim.buradaki yetersiz olanaklara rağmen ben bunu başardım.ve inanılmaz mutluyum...o kadarki yurtdışında bile gişe rekorları kırdı filmim.ben harikayım ve bi o kadarda mütevazi..
4-bunun getirilerinden sadece kendimde faydalanmıyorum.birçok insana da yardım ediyorum.
5-aslında 3. sıraya da ek olabilirdi.sevgilimle evleniyorum.her sabah uyandığımda yüzümüz birbirine dönük.güzel çocuklarımız var.ve ben hepsini çok seviyorum..