Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 02:20 AM   #87 (permalink)
dakini

Tesekkür: 78
8 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dakini is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hedefleriniz Neler

selamlar.uzun zamandır kimseler yazmamış.ben yazayım bari dedim..bugün üye oldum siteye.ve şu anda da telkinleri dinliyorum.hala.biraz sonra yatacam ve dinlemeye devam edicem.sanırım uyanan kadar 10 saati filan geçmiş olur.her neyse..gelelim hedeflere;;;

1-öncelikle şu anki sağlığım bir ömür boyu devam edecek.(aynı şekilde aileminde)
2-biran önce kilo vereceğim(çünkü kısa vadede bana güvenimi kazandıracak tek şey buna bağlı.en azından ben buna çok inandım.bu yüzden ego ve suçluluk telkinlerine 2 hafta sonra bunu ekliycem.umarım bu konuda yanılmıyorumdur.bunada cevap verirseniz sevinirim.)
3-işte...mükemmel bir animasyon film yaptım.programın kurdu oldum.Türkiye'de tekim.buradaki yetersiz olanaklara rağmen ben bunu başardım.ve inanılmaz mutluyum...o kadarki yurtdışında bile gişe rekorları kırdı filmim.ben harikayım ve bi o kadarda mütevazi..
4-bunun getirilerinden sadece kendimde faydalanmıyorum.birçok insana da yardım ediyorum.
5-aslında 3. sıraya da ek olabilirdi.sevgilimle evleniyorum.her sabah uyandığımda yüzümüz birbirine dönük.güzel çocuklarımız var.ve ben hepsini çok seviyorum..
dakini isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla