Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 03:29 AM   #12 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: kısmen günlük

benim bi tanecik günlüğüm;bi kaç saat kestirdikten sonra ,yaklaşık 2 saat önce uyandım.biraz atıştırmanın ardından, bilgisayarımı açtım ve bir haftadır olduğu gibi yine kendimi bu sitede buldum.2,5 ay önce bitmesi gereken tezimin literatürüyle ilgilii çalışmaya başlıcam birazdan.bir seneden fazla oluyor kendim için çabalamayı bırakalı.gücümün tükendiği hissi tüm bedenimi öyle sarmıştı ki,akıntıya sürüklenip giden bi tahta parçası gibiydim( bu da fazla arabesk oldu ama napiyim aklımdan bunlar geçiyo benim güzel günlüğüm )bi de öyle safmışım ki yaşama karşı ,tam bi "ibiş"mişim meğer..
şu 2,5 içinde ne okula gittim işte 5 kere anca dışarı çıktım,biliyosun işte cep telefonumu bile 2,5 aydır 2,5 kere açmadım .iyi ki yapmışım.şu 2,5 ay bana nice 2,5 aylar kazandırıcak biliyorum artık.ve biliyorum yaşam ;senden ne beklediğimi.ve daha iyi biliyorum ailenin,dostun,dostluğun,paylaşımın değerini 96.ve biliyorum ki gecikmeler olsa da ,geç kalmak diye bir şey yok 96.herneyse lafı daha fazla uzatmadan,uzun zamandır yapamadığım bi şey yapıyım ve derse artık,bu tembellik fazla .tekrar görüşürüz