Zeynepcim günlüğün hayırlı olsun. Henüz günlüğünün en başındasın ama ne kadar yol kat ettiğini 2 mesajla anlatmışsın. Gerçekten kendini bu şekilde ilerletmen çok güzel. Önceden bende insanların gözünün içine bakamazdım utanırdım. Ortaokuldayken bir öğretmenimiz göz temasından bahsetmişti ve sınıfta herkesin baktığı zaman gözlerini kaçırdığını kafasını çevirdiğini söylemişti bir iki kişi ise gözlerinin içine bakıyordu. Bunu duyduğumda bir suçluluk hissetmiştim ondan sonra bende insanların gözünün içine dik dik bakmaya başladım. Onlar bakışlarını benden çevirsin diyordum. Yıllar sonra buna sebep olan düşüncemi hatırlamamı sağladığın için sana teşekkür ederim.
Ayrıca affetmek gerçekten çok önemli kısmen de olsa affedebilmeyi başarman gerçekten küçümsenecek bir şey değil. Bu konuda da seni tebrik ederim. Tamamen affedeceğinden hiç kuşkum yok. Tabiki duygularını açıkça ifade etmende harika bir durum. Ben bunu henüz yapamadım ama çok istiyorum hoşlanmadığım şeyleri açıkça ifade edebilmeyi. Tabi hepimiz için yazdığın güzel dileğini de sevgiyle hayatıma kabul ediyorum.
Hayatın ve dolayısıyla günlüğün arzuladığın bütün güzelliklerle dolup taşsın. Sevgiyle kal.