Konu: bir rica.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 01:42 PM   #6 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bir rica.

sevgili kabiliyet..

karşıtlık yok ortak noktaları bulma çabası içerisindeyim..

koca forumda gelir gelmez bula bula bir smileyin 3 harfinin yan yana dizilişini ortaya çıkarıp niye bu kadar sorun haline getirdiniz anlamadım..

bir yılı aşkındır bu forumdayım kimsenin melekleri bu ifadeye benzettiğine rastlamadım..

benzettiysede bu o kişi ile meleği arasındadır..

smileyler duygu yoğunluğunu eğlenceli bir şekilde ifade etmek için kullanılan hareketli grafiklerdir..
eğilmek ile kapanmak arasındaki farkı elbette biliyorum.. eğlenceli olan bir smileyi bu kadar dramatik yargılamanızı anlamlandıramadım..
34 de istanbul un trafik kodu mlk 34 bu noktadan yola çıkarak istanbullular ya da yaşı 34 olanlarda be ifadeye benzemiyoruz diye
itiraz etsinler.. her kod için bulunacak kusur o kadar çok ki..

birbirimizden öğrenecek bir çok güzelliklere sahipken bu detaylara takılmadan yolumuza devam edelim derim..

sevgiler..