Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2009, 01:42 PM   #58 (permalink)
gunesim
Yüzbaşı

gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba. ben sitenin yenilerindenim. benim bi erkek arkadaşım vardı. çok iyi dosttuk onunla. o bana aşık oldu. ben kararsız kaldım bu konuda ama sonradan anladım ki meğer ona aşıkmışım. geri döndüğümde kabul etmedi inanmadı. şimdi başka bir kıza bakıyormuş. günlerdir ağlıyorum dua ediyorum. sizce sakin olsam ve secret uygulasam onu döndürebilirmiyim. eğer uygualarsam da dönmezse daha büyük bi depresyona girmekten korkuyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden...
vitamincim. eğer oda seninle aynı duyguları hissediyorsa çekim yasasıyla sana getirebilirsin. aksi bir durumsa malesef secret ile bunu yapamazsın. çünkü evren onu da koruyor. tabi bunlar benim düşüncelerim. çekim yasasını seni mutlu edecek birinin karşına çıkması için isim vermeden kullanmanı tavsiye ederim. umarım herşey istediğin gibi olur.
sevgiyle kal.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla