Ynt: erkek ve küpe valla yavuz sultan selim zamanında olsaydım yakıştırırdım veya baska bi yerde baska bi toplum içinde olsaydım(avrupa hariç) ama günümüzde asla yakıştıramıyorum ama bu küpeyle alakalı bişey degıl zaten bi küpeyle ne alıp veremedigimiz olabilirki:) kim belirlemişki bunu zaten erkek yüzük takıyo ama küpe takmıyo neden? oda sıradan bişey işte vücudun bi uzvuna takılan ama mesele o degıl ben küpe takan erkeklerin tiplerinden hoşlanmıyorum küpe takan erkek deyince kafamda oluşan bi insan tipi geliyo gözümün önüne günümüz için ama yavuz sultan selim zamanında olsaydım ve onun kulagında küpe görseydim yadırgamazdım hatta bunu günümüze kadar yaygınlaştıran yavuz sultan selim olsaydı küpe takan erkekler daha farklı olurlardı böyle agır abi takılanlar belkide küpe kullanırlardı:) yani bunu değiştiren bi kalıba sokan insanlardır.Oyüzden şuanda küpe takan belirli tipler var onlara has bişey olmuş ve bende o tiplerden hoşlanmadıgım için küpe takan erkekten de hoşlanmıyorum..hoşlanamıyorum..
__________________ HAYATIMDAKİ 'KEŞKE'LER YERİNE BİRER 'İYİ Kİ' ALDIM.iYİ Kİ ALMIŞIM... |