Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 02:43 AM   #33 (permalink)
derya hanim
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kararsız mısınız?

Terazi burcu ikizler burcunun yaninda bence bir dahidir.Benim esim terazi inanin kararlarini zor alir ama cok karli cikar.Cok zeki ne istedigine ve amacina yonelik ilerler .uyanik bir o kadarda temiz yurekli.Kimsenin hakkinda kotu dusunmez.Birisi yaninda aglasa dayanamaz.Yardimseverdir.Benim aileme cok destek cikti .Ben ikizler burcuyum cok berbat ya .Ikizler varya ah o ikizler yani ben. Sabah ogretmen olmak ister,oglen psikolog olmaya karar verir ,yatmadan da yok ya ben en iyisi ticarete atilim der.Sabah kallkincada aman bosver ben bir kahve icimde bilgisayarimi acim der.Allah yardimcim olsun telkinlerimi dinliyorum .Biraz kararlarim belirlesti gibi gunluk hayatimda olanlar yani .Ne giyecegim,ne yiyecegim,hangi parfumumu kullansam ,nereye gitsem gibi olan kararlarimda belirlilik var .Aman kafyi yiyordum beh .50 tane elbise degistir yatak odam allk bullak olurdu ama yinede bulamazdim ne giyecegimi ya .Arkasindan gezmeye gidicem .Ayseye mi ,fatmayami,Yoksa evdemi otursamyok yok en iysi evde oturum .Yok olmadi ama giyindim gidim bari .Bunlari yasamiyorum artik .Simdi meslek kavgasina geldik .Bakalim ne olucak
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla