Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Kısmen'ciğim Allah sana kolaylık versin umarım çalışmalarını başarı ile tamamlarsın .Hayatı gündüzde yaşamak güzeldir .Bir gün sende gündüzden zevk alırsın umarım.Ben sabah erken kalkmayı çok severim .Sanki gece hiç birşey yaşanmamış gibi güneşin doğuşunu herşeyin yeni bir güne uyanışını .İnsanların hayat mücadelesine koşuşturmalarını seyretmek bana yaşamın devam ettiğini anlatıyor.Geceyide severim günün sonunu herşeyin sarılıp sarmalandığını ama çok şeylerin yaşandığını hissetmek...Gece olsun gündüz olsun yaşamak güzel dilerim seninde hayatın güzelliklerle dolsun. |
serpil ablacım, temennilerin için çok teşekkürler 96. sanal ortam olsa da ,sanki bilgisayarın içinden her an çıkıp,kucaklayacakmışsın gibi geldi birden. çok duygulandım,sağolasın.öss hazırlık zamanından kalma bi alışkanlık.valla gündüz ders çalışamıyorum ,ne kadar uğraşırsam uğraşayım,konsantrasyonum saat 22 den sonra konsantre olabiliyorum coffe .bi de güneş ışığından çok ayışığını seviyorum ben. belki de okula ve işe gece gidilse ,eminim gündüzleri severdim
.şu tembelliğimi de atsam çok iyi olucak bakalım bugün erteleme telkini eklicem listeme.umarım işe yarar.kalbi de yüzü kadar güzel olan ablam ,kocaman öpüyorum .aman kendine dikkat et ,bizim için çok değerlisin