Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2009, 06:51 PM   #9 (permalink)
innuma
Teğmen

Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
innuma is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eft ve yüz kızarması

Arkadaşlar ben eft eğitimi aldım.Uygulama gayet basit ama malesef ben birebir öğrenmek isteyen biriym birşeye başlayabilmem için tam olarak kavramam lazım.İlk zaman kafam karıştı çünkü eğitmeniz tek cümle kullanmıyordu.Bense birebir ne demem lazıma odaklanmıştım.Uzun bir aradan sonra tekrar öğrendiklerimi uygulamaya karar verdim.Sonuç tabiki gayet iyi.Şunu kavradım hareketleri tekrarlarken mümkün olduğunca spesifik olmak faydalı ve duygunun tamamen boşaltılması için gülünç şeyler söylemek işe geyet yarıyor.örneğin;yüzüm kızarıyor fırın gibi oluyorum dokunanın eli yanacak sanki şimdi nerden çıktınki sen gibi:)
Buarada bende yüz kızarıklığı yaşıyordum arkadaşlar hemde çocukluk yıllarında hiç böyle bir durumum yoktu lisede de gayet iyi sosoyal bir tiptim.Üniversiteye gelince bir müddet sonra sorunlarım oldu. ve ne dersiniz 22sene sonra yüz kızarması başladı bende:)Çok dert ediyordum dert ettikçe kızarıyordum.Arkadaşlar tek yolu düşüncelerinizi sakinleştirmek meditasyon bunu gerçekten sağlıyor
innuma isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla