04.01.2010 Ofise geldi Nil.O muhteşem arşivimden koca bir klasör dolusu deneme,makale,hikaye,kitap özeti verdim eline.Hayata dair,pozitif düşünceye,kuantum konularına dair birbirinden keyifli ve mutlaka okunması,üzerinde düşünülmesi,bilinaçltına atılması gereken profosyonel yazılar.İlk gol geldi;I-ıhh,okumaktan nefret ediyor.Dinlemek,izlemek daha daha iyi geliyor.Sen bana anlatsan olmaz mı echo?Aaa,olmaz mı canım,babam da öyle diyor zaten;''echocum sen işi gücü bırak,Nil'e kitap özeti seslendirmesi yap!''Tamam anlatma,sende anlatma,sen de 2 günde kaç,sende.......bıd bıdı bıdı ''Ay bu demogoji olayı da son trend,yeni çıktı bu!''''Nil bi sus daa,susss''''Tamam anlatırım ben sana,anlaştık mı?''''Anlaştık:)''''Aaa,bir şartım vardı,söylemeyi unuttum...''''Ne şartı,o nereden çıktı?''Çktığı yeri boşver istersen.Şimdi ben sana bu klasördeki herşeyi tek tek anlatacam ya..''''Eee?''Sende bir diyetisyene gideceksin,anlaştık mı?''''Yaaa,gidemem ben diyetisyene filan!''''Gidersin gidersin,bak hem çok tatlı bir kadın,çok seveceksin...''''Echo hayır ya,ben kimseyi sevmek istemiyorum,kendi kendime yaparım diyet!''''Nil gideceksin canım..''''Gitmeyecem canım!''İyii,sen bilirsin,o zaman ben de bildiğim hiçbirşeyi anlatmıyorum sana,ne halin varsa gör,kal böyle!''Echooo,buna tehtit derler hem sen var ya sen (dittt,bippp)!!!''''Çarşambaya mı alayım randevuyu,perşembeye mi?''''(Biipppp)''''Bağırmadan küfret pe,kadınla ne konuştuğumu anlamıyorum,telefonu elime almışken arayıveririm akıl hastanelerinden birini,görürsün gününü!'' İnsanlar küfür edince cidden rahatlıyor mu? |