Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2010, 07:20 PM   #34 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Sevgili imported_Angel :)

Seni çok büyük mutlulukla ve takdirle takip ediyorum. Kendinde harika açılımlara vesile oluyorsun attığın her adımla. Yapmış olduğun tüm çalışmalar seni sana daha çok yaklaştırıyor, ne kadar güzel tebrik ediyorum can-ı gönülden.

Affetme çalışmasında yaptığın liste ve önüne çıkan benzer durumlar sana seni en güzel şekilde tanıtmıştır eminim. En çok hangi durumlara maruz kaldığını ve en çok hangi tepkiyi verdiğini çözmeyi başarmış olman muhteşem bir gelişme. Şimdi iş bu ortak konularla ilgili olumlama yapmaya kaldı.. :)

Bu tarz çalışmalarda o 1 saniyelik flaşların gelmesi çok normal, peşini bırakma. Çözülme yaşadığın bugünlerde bilinçaltının sana destek olduğunun bir göstergesi. Tüm ayrıntılarını hatırlayamasan bile farkında olman değişmesi ve gelişmesi için çok faydalanacağın desteğin olacaktır.

Çalışmanı parçalara böl fakat ana konuya yani affetme çalışmasına geçmek için çok fazla zamanını harcamasına izin verme. Bu tarz konularda hedefe giderken egosal yanımız önümüze bir çok temizlenmesi ve yapılması gereken iş çıkartır ve genelde ana hedefe geldiğimizde yorulmuş hissederiz. Bu sadece bir yanılsamadır..

Hayatını çok daha ileriye taşıyacak olan bu çalışmaya başlama cesareti gösterdiğin için seni bir kez daha kutluyorum.. Dilerim affederek kurtulduğun tüm yükler, oluşturduğun tüm boşluklar hayatına bolluk, bereket ve huzur olarak geri dolsun..

Sevgilerimle.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla