14-01-2010, 01:30 PM
|
#39 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm.. renkli ve güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar Bilinçaltımın benim sorduğum sorulara yanıt aramaya gerçekten açık olduğunu bugün daha da iyi anladım...sorunlarımı çözmem için bana daha fazla yardımcı olmaya başladı...demekki bu gücü kullandıkça katlanarak güçleniyor..
çünkü gece rüyamda "affedilecekler listemde" yer alan kişilerden birisini gördüm..onunla kavga ediyor ve tartışıyorduk..bu kişi ortaokuldaki sıra arkadaşımdı...rüyada yine okuldaydım ve onunla yine aynı sırada oturuyorduk..derken hatırlayamadığım bir sebepten ötürü baya hararetli kavgaya başladık..beni itekliyor ve yanında oturmamı istemiyordu..derken okul zili çalmıştı ve okuldaki gün bitmişti evlerimize dağılıp gidecektik...sınıftan çıktık birbirimize laf yetiştirmeye çalışarak..ve taa merdivenlerden inene kadar da kavgamız sürdü....sonra birden uyandım ve rüyam bu noktada yarım kaldı...bütün ayrıntılarıyla hala hatırlıyorum rüyayı..
sonra sabah düşündüm..."listemde neden bir sürü insan varken ben başka bir kişiyi veya birkaç kişiyi birarada görmedim de bir kişiyi ve o kişiyi gördüm ? "
belki de hayatımın geri kalanındaki benzer durumların oluşmasının başlangıcı bu kişiydi...o tecrübeden ders almadığım için sonraki benzer olaylar karşıma çıkmıştı sanırım...rüyamda özellikle o kişiyi gördüğüme göre ilk affetmem gereken kişi belki de oydu..ve bilinçaltım o kişiyi seçti ve bana "önce bundan başla, bunu affet" demek istedi diye düşünüyorum..
ve karar verdim...gece yatmadan önce yapacağım affetme meditasyonunun bugünkü öznesi o kişi olacak... |
| |