Günaydın canım günlüğüm
bu sabah daha dinç kalktım önceki günlere göre...artık sanırım listeme yeni eklediğim telkine de beynim alışmış olmalı ki dinlerken artık eskisi gibi beynim bombardımana uğramışcasına şişti hissi olmuyor..sadece su sesi dinliyor gibi oluyorum..bazen duymuyorum bile...demekki beynime yerleşmeye başladı bu onu gösteriyor...çünkü dinlediğim her yeni telkinde birkaç gün başıma gelip sonra geçen bir durum bu...ha bu arada yeni telkinim ne diye sorarsanız..kilo verme güven telkininden bahsediyorum..sanırım 5 gün falan oldu..
elime geçen bütün kaynaklardan beğendiğim olumlama cümlelerini toplama çalışmam nihayet dün geceye doğru son buldu..1 günde biter sanıyordum 2 gün sürdü olsun...napıyım huyum böyle...(yok ertelemek değil toplayacağım kaynak çeşitlerini elimden geldiği kadar genişletmeye seçenek arttırmaya çalıştığım için oldu) yoksa tam gaz çalıştım..2 site ve 3 kitaptan faydalandım...zaten olumlama cümleleri içeren başka site de bulamadım nette...en harika kaynak burası
ancak beğendiğim cümlelerin hepsinin toplamı da çok uzun oldu...şimdi bu sefer onu da kendi içinde bir güzel ayıklamam gerekiyor...dün ve evelsi gün iş çabuk bitmiyor diye hayıflanıyordum ama bugün daha rahatım..en azından kaynaklardan beğenerek topladığım bir "toplam" mevcut elimde ve sadece onun üzerine eğilmek durumundayım...3-5 farklı yere bakma aşamasını geçtim..
son şeklini vereceğim olumlamalarım için kendime güzel bir not defteri bile ayırdım
bu gece de rüyamda yine affetme listemde yeralan bir kişiyi gördüm..ancak rüyamın içinde o kişiye sandığım kadar da kızmadığımı gördüm ki (genelde kızma duygusu da dahil bütün duygularımı gerçek hayatımdaki kadar yoğun yaşıyorum) ama olmadı...belki de birkaç gündür bilgisayar ekranımın hatta firefox umun renginin bile pembe olmasının etkisi olabilir diye düşünüyorum..çünkü rüyamda o kişiye sevgiyle baktığımı hissettim..
fakat yine de bilinçaltımın verdiği bu mesajı da askıya almayıp değerlendireceğim ve mümkünse bugün yatmadan önce o kişi için afetme meditasyonu yapacağım..bilincim bana onu gösterdiyse vardır bir bildiği...ben ne kadar ciddi bir durum yok desem de..yılanın başını küçükken ezmek iyidir..büyümesini beklemeye gerek yok...