Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2010, 11:38 PM   #6 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen!

Bu yaşlı ve onurlu erkeğe ‘Baba!’ de! Tekrar ve tekrar söyle! Kalbinle şarkı söyleyinceye, bu şarkı yansıyarak sana geri dönünceye kadar defalarca söyle! Bak bak bak – kelepçeler parçalanıyor! Annen ve baban gözünün önünce gençleşmeye başlıyorlar! Annen ve baban kucaklarını senin için açtılar, onlar seni kucaklamak, bağırlarına basmak istiyorlar, sana sevgilerini, sıcaklıklarını, kalplerinin güzelliğini, bilgeliklerini vermek istiyorlar!

Bak: onlar- tam tamına gençler! Bak: onlar hem gülüyor hem ağlıyorlar! Onlara yaklaş, kucakla onları! Biraz onların yanında kal. Görüyor musun? Artık orman o kadar da karanlık değil…

Şövalyem! Bu ormandaki her bir ağacın arkası-zindan. Her zindanda senin henüz affedemediğin insanlar var. Kaç kişi var orada?

Yayı ger ve okunu at! Tozlu günlerin üzerine çık. Yükseklerden hayatına bir göz at! Neelr görüyorsun?

Hayat yolunda yürürken sana insanlar geliyordu. Çok çok insan. Onlara sen ne verdin? Onlardan neler aldın? Neler kaldı?

Kimileri yolunu değiştirdi, kimileri gitti, kimileri yanında ebediyen kaldı. Kimileri ise- işte o- yanında yürüyor, gerçekte ise o çok çok uzaklarda.

Herkesi bul, tümünü arayarak bul.
Onların her biri, kırgınlığını kendisi söylesin, acısını kendisi paylaşsın.
Her birine bugünkü olgunluğunla bak.
Geçmiş hiçbir zaman geri dönmez. O kendisine düşen hizmeti yaptı ve gitti. Onu, minnettarlıkla, sevgiyle salıver. Bu hayat ormanında bize hiç kimse boşu boşuna gelmiyor. Sana gelen herkes –senin Öğretmenin. Her bir buluşma- hem ders hem hediye.

Herkesi sırayla dinle, herkesle konuş.
Bugüne kadar acı veren her şeyi ifade et ve bırak. Tanrıya havale et! Sevgiyle..

Herkesi zindandan salıver, benim iyi kalpli Şövalyem! Kendini de acı esaretten, düşmanlığın, antipatinin, aptalca tartışmaların, zalim ve gereksiz sözlerin esaretinden, geçmişteki dargınlıkların zincirlerinden kurtar!

Eğer yapabilirsen, ona dokun, eğer yapabilirsen ona sevgi sözcükleri fısılda. Eğer yapabilirsen, onu öp. Bunu yapabilirsin, biliyorum! Bunları hemen ve birden yapamazsan da, yavaş yavaş yapabilirsin!
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla