Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2010, 02:59 AM   #18 (permalink)
lupita
Teğmen

lupita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 146
150 Mesajinıza toplam 683 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lupita will become famous soon enoughlupita will become famous soon enough
Standart Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL

Alıntı:
luckhere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bilinçaltı müthiş kirlilikle dolu!o kadar çok olumsuz kalıplarımız varki farkedemiyoruz bile!çünkü sürüngen beyin olumsuz kelimeleri seçemiyor yani sigara içme dendiğinde sigara iç olarak algılıyor dolayısıyla günlük telkinler ve olumlama cümlelerimizle kendimize ço büyük iyilik yapmış oluyoruz:)
bu nedenle herkes bir kaç cümle ekleyebilirse sıkıldıkça bu başlığa gözatıp telkinleri okuyabiliriz
teşekkür ediyorum
benim de demem o ki sen bi uyuşturucu satıcısının çocuğuna eğer bu kötüdür demediğin öğretmediğin sürece onu kötü olduğunu anlatamazsın çünkü o babasının işi.. zaten ordada sigarayı olumlama algılıyor çünkü sigara güzel anlatılıyor çocuğa.kastettiğim zaten olumlamaydı benim,bi hikaye okumuştum burda kız babasının gibi bir eş istemio ama hep o tarzları buluodu demekki babasının kötü bi huyu olduğunu bile bile kendini ona, bilinçaltında :"bu doğru", olarak yönlendirmiş ve hep o tarz insanları buluyordu demekki o da babam iyi bir eş değil dememiş ,iyi bir eş demiş ;)
lupita isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla