18-01-2010, 03:45 PM
|
#30 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi Güncem, sağolsun şimdi nickini hatırlamıyorum;ama kuantum başarı kitabını forumda öneren biri vardı.Ona teşekkür ediyorum burdan.Kitabı aldım 1gün önce ve bugün bitirdim.İçerisindekileri uygulayacağım.Bana çok faydası olacağını düşünüyorum.Şimdiden olmaya başladı. "Ya herşey iyiye giderse?" sorusu çok hoşuma gitti.Odaklandığım şeyleri bu soruya kaydırmamı sağladı.Teşekkürler önerenim Kitabı yazana da teşekkürler.
2haftaya yakın telkinleri günde 12saat dinliyorum.Devam da ediyorum. Önceki gün dışarı çıktığımda kendimi iyi hissettim.Kendimden emindim yürürken ve konuşurken.Dış görünüşüme daha bir özen gösterdim bu sefer.Başkaları ne düşünür diye asla umursamadım. Bardağıma doldurduğum suyun güzelliğine baktım.Çok güzel geldi bana birden.Kendimi değerli hissetme durmunu untmuşum sanırım.Kendime değer verdiğimi farkettim.Bu çok güzel bir duyguydu.Birşeyler alırken ya da sorarken iyi niyetlerle, gülümseyerek yapıyorum bunları.Şükürler olsun.Uyku düzenimi de değiştirmem gerek.Çok uyku enerjimi alıp götürüyor.İyi ki bu telkinleri bize sunmuşsunuz.Teşekkürler. Şükürler olsun. |
| |