Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 02:04 PM   #34 (permalink)
kezban aksel
Teğmen

kezban aksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 81
26 Mesajinıza toplam 148 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kezban aksel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması

Alıntı:
maharishi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benimki karamsar bir deneyim aktarması olacak ama iyi etkilerin de yavaş yavaş ortaya çıktığını görmek beni çok mutlu ediyor.

dediğim gibi bu mesajda son günlerde sıkça yaşadığım kötü, ama iyiye işaret olduğuna inandığım bir deneyimi paylaşacağım ve soracağım: size de benzeri şeyler oldu mu?

telkinleri 1 haftayı aşkın bir süredir dinliyorum. son zamanlarda geçmişte beni üzen olayları ve özelikle de insanları hatırlıyorum sürekli. mesela... 20 yıl önce lisede beni haksız yere disipline gönderen hocamı, 3 yıl önce ayrıldığım sevgilimin bana yaptıklarını, taa çocukluğumda yapılan bir haksızlığı ve o haksızlığı yapanı... yani geçmişteki kara defterler hiç yeri yokken birden aklıma geliyor. "bu da belki bir nevi beyinsel detoks..." diye yorum yaptım ben.

sizlere de böyle bir "geçmişle hesaplaşma" dönemi oldu mu? unutmaya çalıştığınız şeylerin tekrar kafanızda canlandığı anlar yaşadınız mı?.. çünkü merak ediyorum; acaba bu telkinlerin bir etkisi mi? yoksa bilinçaltının tetikleyen bana özel bir durum mu?

bununla birlikte, telkinleri dinlediğimden beri en büyük sorunumu çözmeye başladım: karamsarlık. bu beni inanılmaz mutlu ediyor.

sevgiler
hakan
Bende de aynı şeyler oluyor. telkinleri dinlemeye başlamadan önce aklıma hiç gelmeyen kötü anılarım canlanmaya başlıyor gözümde bu da beni mutsuz ediyor. mesela annemin babamın beni toplum içinde düşürdükleri kötü anlar aklımdan gitmiyor. kpss ye hazırlanıyorum derslerime konsantremi bozuyor acaba telkinlere biraz ara mı versem bilmiyorum şu sıralar güzel bir söze bir dost eline o kadar ihtiyacım var ki
kezban aksel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla