Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 07:24 PM   #36 (permalink)
sidha55

Tesekkür: 10
12 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sidha55 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: geçmişteki kötü olayların canlanması

mesajı okuduğumda evet şimdi tam aradığım yerdeyim dedim.çünkü yaşadığınız o deneyim çözülmelerle ilgili.

''Suçluluk duyguları mp3’ü sayesinde kendilerini çok çok iyi hissedenlerin yanı sıra bir süredir kendimi kötü hissediyorum diyenlerde olmuştur. Bunun nedeni geçmişte kalan üzerini örttüğünüz yada halının altına süpürdüğünüz duyguların temizlenmesidir.Bu kendini kötü hissetme hali geçicidir. ''

ben burdan şunu anlıyorum.bilinçaltına dokunduğun zaman sönmüş yanardağ patlayıveriyor.evet birikmiş stresler açığa çıkıyor .ateşin sıcaklığıyla terliyorsun am aasala yanmıyorsun.sabredebilirsen eğer yanardağ soğuduğunda o verimli topraklarda güzel şeyler yeşertebiliyorsun.sabredemezsen eğer.herşey olduğu yerde kalıyor...sanırım TM tekniğini uyguluyorsunuz. bilirsiniz...

ve bu telkinler çok ilginçtir benim stres çözülmeleri karşısında hissettiğim o öfkemi dindirdi.sorun hala çözülmedi ama benim artık saldırgan düşüncelerim kayboldu.umarım kendimi kandırmıyorumdur.ama yine de affetmiyorum....

J.G.D
sidha55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla