Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2010, 01:09 PM   #19 (permalink)
azime_1
Teğmen

Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azime_1 will become famous soon enoughazime_1 will become famous soon enough
Standart Cevap: KENDİMİZİ POZİTİF HİSSETMEK İÇİN MÜKEMMEL

Kabul ediyor ve bırakıyorum. geçmişimi onurlandırıyorum şu anımı geçmişime borçluyum ve şu anım en değerli şeyim sahip olduğum en küçük zerreye kadar her şeyi seviyorum ve onurlandırıyorum. tamamamına layığım şu an hayatımda olmayan her şey benim izin vermediklerim ,ve geleceğim benim ellerimde geleceğimle ilgili tüm olumsuz yargılarımdan kurtuluyorum.tamamını iptal ediyor ve hayal ettiğim mükemmel hayat için gerekli olan en güzelleriyle değiştiriyorum. şimdi mükemmel sağlığı mutluluğu ve bereketi sonsuz kaynaktan alıyorum. Öze tutunuyorum çünkü o sonsuz derecede zengin ve ben zaten ona bağlıyım ihtiyaç duyduğumda ihtiyacım kadarını çekip alıyorum. Şu an hayal ettiğim mükemmel geleceği ''kun fe yekun ''sırrıyla oluşuruyorum.Teşekkür edeiyorum hayatımda var olan her şeye ve Kainatın sahibi Yüce Yaratıcı Mevlama ve özür diyorum. Yaptığım tüm hatalardan ve isteyerek ve istemeden hakkına girdiğim ,kırdığım ve üzdüğüm,herkesten. Ve affediyorum herkesi koşulsuz ,sadece sevip de Yaratan hatrına. Ve ben safiane sonsuz güce dayanıp ,O'na güçlü bağlarla bağlanıp yoluma devam ediyorum,ve bu sayede hayatımı güvenle sürdürüyorum.
Zihnimi şu an yeniden programlıyorum. tüm bilinç katmanlarımla iş birliği içerisindeyim.İstediğim zaman istediğim bilinç katmanıma kolayca erişiyorum. İhtiyacım olan bilgiyi kolayca alıyorum. Ve istediğim tercihlerimi ve istediğim bilgileri ihtiyacım olan biliç katmanım arcılığıyla dağıtyorum. Hayatıı şekileendirmek ve geleceğimi oluşturmak için gerkeli olan mesajlarımı da evrene bu şekilde yorumluyorum. Geleceğim üzerinde ve sahip olduklarımı idare etmde istediğim insanları hayatıma çekmede tek hakimim ve bunları yaparken evrenle uyum içerisinde ve Allah'ın sonsuz hoşgörüsü ile uyumlu olarak yapıyorum. İstelerim ve trcihlerim hem bana hem de kainatta var olan her şeye faydalı. Ve ben bu güçle yolumu daha da güvenle yürüyorum. Her adımımda mutlu huzurlu sağlıklı mutlu berekt douyum.Bağışlıyor ve bırakıyorum. Sahip olduklarımı kabul ediyor ve onaylıyorum.Hayatımda daha önce yer verdiğim tüm kırgınlık üzüntü ve mutsuzluklarıma teşekkür ediyorum. Bana güzeli gösterdikleri ve beni daha da güçlendirip olgunlaştırdıkları için ama şu andan tibaren onları özgürleştiriyorum. Ve şu andan itibaren Evrene sunduğum tüm negatif tercihlerimi ve siparişlerimi iptal ediyorum. Değişimi şu an kabul ediyorum ve onaylıyorum. Tüm mutluluk sevinç huzur ve bereketi şu an hayatıma kolayca çekiyorum. Kendimi olduğum halimle olduğum gibi kabul ediyor ve onaylıyoum. Ve hayatımı güvenle sürdürmeye devam ediyorum.