Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2007, 06:32 PM   #6 (permalink)
Korkunc
Üsteğmen

Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Olumsuz enerjiyi yakıtımız haline getirmenin yolu

biraz nefes aldıktan sonra döndüm. gerçi aldığım derin nefes nikotin de barındırıyordu ama olsun. derin nefes derin nefestir.

olmuş olabilme ihtimalimi sevmeli miyim bilmiyorum ama o kumaştan bulunmadığını çok çok eski atalar söylemişler özlü sözlerinde. muhtemelen prototip olarak üretilmiştir öyle bir kumaş ve caf caflı olduğuna kanan birisi de kendine gömlek yapmıştır. üzerine giyip te o gömleğin ateşten gömlek olduğunu çok geçmeden anlamış ve "yandım Allah" deyip "sen beni yaktın ben de seni yakacağım" diyerek hem gömleği hem de kalan kumaş parçalarını ateşe atmıştır. ateş ateşi söndürür mü, beslemiştir iki ateş birbirini. har har har.

bir de o kumaştan olduğunu mu zannediyorsun sözü vardır ki eğer o anlamda söylenmişse söz durum başka. sadece "bulunmaz o kumaşın iyi bir malzemeden yapıldığını da nerden çıkartıyorsunuz" manasında bir söz söylenebilir. olmayan iyidir midir. sadece yoktur. yokluk. yok olan yokolmuştur. ister ateşin içinde ister korkuncun sırtında deri olup yokolmuştur.

ben en iyisi şu cem bart ve ender den hangisi iyi kokteyl yapıyorsa ondan bir şişe alayım. fren balataları gevşemiş yine
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla